Erzurum Haber Girişi : 05 Eylül 2014 12:13

Erzurum'da 3 ayrı trafik kazası: 8 yaralı

Erzurum'da 3 ayrı trafik kazası: 8 yaralı
Erzurum'da üç ayrı trafik kazasın'da 8 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Erzurum'un Yakutiye İlçesine bağlı Gürcükapı semtinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında M.K. ve Y.Y. isimli şahısların idaresindeki otomobiller çarpıştı. Kazada, araç sürücüleri M.K, Y.Y ve araçta yolcu olarak bulunan Ş.Y. isimli şahıs yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

***

Erzurum'da freni tutmayan su tankerinin takla atması sonucu 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Palandöken İlçesine bağlı Tepeköy Mahallesinde meydana gelen olayda O.A isimli şahsın yönetimindeki su tankerinin freninin tutmaması üzerine rampada geri geri giderek takla attı. Kazada araç şoförü O.A. hafif şekilde yaralanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

***

Erzurum'da dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
E
dinilen bilgiye göre; Erzurum'un Palandöken İlçesi'nde meydana gelen olayda C.Ş. isimli şahsın idaresindeki otomobil trafiğe kapalı yolda yapım aşamasında olan menfeze düştü.Kazada araç sürücüsü C.Ş. ile araçta yolcu olarak bulunan A.İ., K.İ. ve F.Ş. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olay ile ilgili tahkikat başlattı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.