Türkiye Haber Girişi : 30 Ağustos 2017 14:30

Erzurum'da 3 şehit ailesine ev hediye edilecek

Erzurum'da 3 şehit ailesine ev hediye edilecek
Erzurumlu şehitlerin emanetine sahip çıktı.
Erzurumajans-İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu'nun öncülüğünde geçtiğimiz yıl "El ver, Ev alalım" adıyla başlatılan yardım kampanyası ile, daha önceden evi olmayan ve bölücü terör örgütü ile girilen mücadelede şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine teslim edilmek üzere 3 ev satın alındı.

Türkiye'nin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak üzere verilen mücadelede şehit düşen hemşehrilerini yalnız bırakmayan Erzurumlular, şehit aileleri adına alınan 3 evin tapuları, Kurban Bayramın 3. Günü yapılacak törenle teslim edecek.

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman ve Federasyon yetkililerinin de hazır bulunacağı tapu teslim törenine 3 Şehit Ailesi ve yakınları katılacak.

Federasyon ayrıca, "Vatana Kurban Olana Kurban Olayım" adlı kampanya ile üyelerinden ve vatandaşlardan topladığı kurban bağışlarını, Valilik ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce belirlenen 96 Şehit Ailesinin hesaplarına kurban parası olarak yatırdı.

TÜM KURUMLAR ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman'ın girişimleriyle başlatılan yardım kampanyasına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bazı sivil toplum örgütleri destek çıktı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.