Erzurum Haber Girişi : 17 Ekim 2016 16:15

Erzurum'da iki ayrı kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Erzurum'da iki ayrı kaza: 1 ölü, 7 yaralı
Erzurum'da bugün meydana gelen iki ayrı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Erzurum'da bugün meydana gelen iki ayrı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Horasan'da trafik kazası: 6 yaralı

Erzurum'un Horasan ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 18.30 sıralarında Aşağıbademözü mahallesinde meydana geldi. A.G. isimli şahıs yönetimindeki araç seyir halindeyken hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen O.A. isimli şahsın yönetimdeki araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araç sürücüleri A.G. ve O.A. ile araçta yolcu olarak bulunan N.G., O.A., O.S ve H.A. hayati tehlike oluşturmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Erzurum'da trafik kazası: 1ölü, 1 yaralı

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken bir kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ,kaza saat 19.30 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Karagöbek mahallesinde meydana geldi. F.E. isimli şahıs aracıyla seyir halindeyken tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Şarampole devrilen araçta sürücü F.E. olay yerinde hayatını kaybederken yolcu olarak bulunan S.B. isimli şahıs ise hafif şekilde yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.