Erzurum Haber Girişi : 01 Şubat 2017 17:30

Erzurum'da kar ve tipi ulaşımı durdurdu

Erzurum'da kar ve tipi ulaşımı durdurdu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, yazılı bir açıklama yaparak kar ve tipinin yoğunlaşması nedeniyle özellikle güney ilçelerine zorunlu haller dışında gidilmemesi uyarısında bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, yazılı bir açıklama yaparak kar ve tipinin yoğunlaşması nedeniyle özellikle güney ilçelerine zorunlu haller dışında gidilmemesi uyarısında bulundu. 

Resmi kurumların uyarıları doğrultusunda hareket edilmesini isteyen Büyükşehir Belediyesi, Erzurum- Muş karayolu ile ulaşımın sağlandığı Hınıs, Karayazı, Tekman, Karaçoban ilçelerine kötü hava koşulları duruncaya kadar gidilmemesi gerektiğini bildirdi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Erzurum'da etkili olan kar yağışı ve tipi, karayolu ulaşımında görüş mesafesini yer yer sisle birlikte 1 metreye kadar düşürebilmektedir. Vatandaşlarımızın çok gerekli olmadıkça özellikle güney ilçelerine kar yağışı ve tipi dininceye kadar ulaşım konusunda hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.