Erzurum Haber Girişi : 30 Eylül 2014 23:55

Erzurum'da son 24 saat

Erzurum'da son 24 saat
İşte Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...
Erzurumajans-İşte Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları...

ERZURUM'DA İNŞAAT İŞÇİLERİNDEN MEYDAN MUHAREBESİ GİBİ KAVGA

Erzurum'da bir inşaatta çalışan inşaat işçileri arasında kablo yüzünden çıkan kavga adeta meydan muhaberesine dönüştü. Birbirlerine demir sopalar ve tahtalarla saldıran işçileri polis cop ve biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir inşaatta çalışan işçiler arasında kablo yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek büyük çaplı kavgaya dönüştü. 30'a yakın inşaat işçisinin karıştığı kavgaya ilk aşamada polis müdahale etmekte yetersiz kaldı. Olay yerine giden polis ekipleri takviye çağırdı. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Birbirlerine demir sopa ve tahtalarla saldıran inşaat işçilerine polis ekipleri cop ve biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi.

Adeta meydan muharebesinin yaşandığı inşaat alanında gözaltına alınan 10'a yakın inşaat işçisi kelepçelenerek ekip otolarına bindirildi. Biber gazının etkisiyle gözleri yanan işçiler polise tepki gösterdi. Elleri kelepçelenen ve yağmur altında bekleyen iki inşaat işçisi ise ekip otosunun kapı anahtarının bir süre bulunamaması üzerine yere yatarak kıvrandı.

5 kişinin yaralandığı olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KARDEŞİ PARA VERMEYİNCE DARP ETTİ

ERZURUM (İHA) - Erzurum'da bir kişi kardeşini darp etti.
Erzurum'un Yakutiye İlçesi Gürcükapı Semtinde ikamet eden H.P. isimli şahıs para vermeyen kardeşi Y.P.'yi darp etti. İddiaya göre, H.P. istediği parayı vermeyen kardeşine önce hakaret etti sonra tehditte bulundu. Ardından boğazını sıktığı öz kardeşi Y.P. isimli şahsı yere yatırarak darp etti. H.P. kardeşinden şikayetçi olunca polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

EVE GİREN HIRSIZLAR SU SAYACI VE PRİZLERİ ÇALDI

Erzurum'da eve giren hırsızlar su sayacını ve prizleri çaldı.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Gölbaşı Semtinde bir eve giren hırsızlar su sayacını ve prizleri yerinden sökerek kayıplara karıştı. Y.Ç. isimli şahıs eve geldiği esnada su sayacının ve prizlerin yerinden söküldüğünü görünce polisi aradı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ERZURUM'DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un Palandöken İlçesine bağlı Yenişehir Semtinde seyir halinde bulunan B.V. yönetimindeki otomobilin yola aniden çıkan Ş.U. yönetimindeki otomobil ile çarpması sonucu meydana gelen kazada sürücüler B.V. ve Ş.U. yaralandı.
Kazada yaralanan B.V ve Ş.U isimli şahısların durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HAYVAN PAZARINDA PARK KAVGASI: 6 YARALI

Erzurum'da hayvan pazarında zabıta ile kurban satıcısı arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

E
dinilen bilgiye göre; Erzurum'un Aşkale İlçesi hayvan pazarında meydana gelen olayda kontrol görevini yapan zabıtalarla hayvan satıcısı arasında araç parkı nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Y.A, S.A, İ.H.K, D.K, S.K, Ö.T, isimli şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini darp etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.