Erzurum Haber Girişi : 17 Şubat 2016 22:45

Erzurum'da süt sanayicileri derneği artık yeni bir derneğe kavuştu

Erzurum'da süt sanayicileri derneği artık yeni bir derneğe kavuştu
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Süt Sanayicileri Derneği (ERSSAD) başkan ve yöneticilerini kabul etti.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Süt Sanayicileri Derneği (ERSSAD) başkan ve yöneticilerini kabul etti. 

Türkiye genelinde yaşanılan Süt Sektörü ile alakalı problemlerin aktarıldığı kabulde Erzurum Süt Sanayicileri Derneği (ERSSAD) Başkanı Recep Acar derneğin faaliyet ve amaçları hakkında Vali Altıparmak'a bilgi verdi.

Derneğin faaliyetleri ve amaçlarının Erzurum'un ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak, Süt ve Süt ürünleri sektörünün temsilcileri olan sanayicilerinin bir çatı altında toplayarak aralarındaki mesleki dayanışma yardımlaşma ve işbirliğini geliştirmek bilgi alışverişinde bulunmak olduğunu belirten Başkan Acar, ayrıca teknoloji ve sermaye koordinasyonunu sağlamak ve öncelikli olarak ancak sınırlı olmamak kaydı ile Erzurum Süt ve Süt ürünleri sektörünün daha ileri bir düzeye ulaşmasına yardımcı olmak olduğunu belirtti.

Derneğin faaliyetlerinin Erzurum ekonomisi açısından önemli bir adım olduğunu ve her zaman yanlarında olacağını belirten Vali Altıparmak, Erzurum'da üretilen süt ve süt ürünlerinin batıda ki tüketicilere sunulması içinde birlikte hareket edilmesi ve bu güzel girişimin ciddi bir ekonomik faaliyete dönüşmesinin sağlanması gerektiğini söyledi. 

Vali Altıparmak ayrıca üye olan ve bu birlikteliği sağlamada emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.