Erzurum Haber Girişi : 08 Eylül 2015 22:30

Erzurum'da teröre tepkiye biber gazı

Erzurum'da teröre tepkiye biber gazı
Erzurum'da Ülkü Ocakları tarafından organize edilen teröre tepki yürüyüşünde HDP'nin bulunduğu binaya gitmek isteyenlerle polis arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.
Erzurumajans-Erzurum'da Ülkü Ocakları tarafından organize edilen teröre tepki yürüyüşünde HDP'nin bulunduğu binaya gitmek isteyenlerle polis arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Türkiye genelinde saat 19. 00 itibariyle Ülkü Ocakları tarafından teröre tepki yürüyüşü birçok ilde gerçekleşti. Erzurum'da toplanan yaklaşık 3 bin kişi terörü telin yürüyüşü yaptı. Askerlik Şubesi ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü önüne gidip burada dualar eden kalabalık grup daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüyüşe devam etti. Bu sırada gruptan ayrılan bazı kişiler HDP'nin bulunduğu binaya doğru yürümek istedi. Kurulan güvenlik bariyerini aşmaya çalışan gruplara polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede bulundu.

Polisin müdahalesiyle olaylar büyümeden önlendi. Grup cadde üzerinde yürüyüşünü yaklaşık 2 saat sürdürdü. (İHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • haber 01 Ocak 1970 02:00

    haberin fotoğrafları nerde? Ya Allah aşkına yaptığınız haberlerde bir tane fotoğraf yok Burası Erzurum yazmışsınız neresi Erzurum hangisi??

  • Erzurumlu Kartal 01 Ocak 1970 02:00

    Çok büyük acılı günler içimiz yanıyor Cümle Mübarek şehit Asker ve şehit polis kardeşlerimize. Cenabı Haktan affı rahmetler dilerim gazi kardeşlerimize acıl şifalar dilerim acılı ailelerine ve silah arkadaşlarına sabrı cemiller dilerim alçak pkk it sürülerinide Cenabı Hakkın kahr ismi şerifi ile kahrolmalarını dilerim zatende kahroluyorlar domuzlar gibi daglarda geberip cehennemin en derin yerine gidiyorler ve gideceklerde.

  • Abdul kerim 01 Ocak 1970 02:00

    Kardeşlerim acı haberlerle sarsildigimiz bu günlerde yuregimiz kan ağlıyor.her şeye rağmen ulkemizin birlik ve beraberliğini korumalıyız insanların ve kamunun can ve mal kaybına sebebiyet verecek olaylardan uzak durmalı, birbirimizi Allah için sevmeli ve kenetlenmeli yiz. Yüce Rabbim vatanımızı ve milletimizi daha büyük fitne ve acılardan korusun. Resulullah SAV buyurduki "fitne uykudadir ,uyandirana Allah lanet etsin"