Erzurum Haber Girişi : 19 Kasım 2014 13:23

Erzurum'da zehir tacirleri KOMaya girdi...

Erzurum'da zehir tacirleri KOMaya girdi...
Erzurum Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri son bir yılda uyuşturucu ve sigara kaçakçılarına ağır darbe vurdu. Yapılan uygulamalarda 1 ton 200 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 276 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın özel haberi-Erzurum Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri son bir yılda uyuşturucu ve sigara kaçakçılarına ağır darbe vurdu. Yapılan uygulamalarda 1 ton 200 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 276 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri kent merkezi ve ilçelerde yaptıkları uygulamalarda bir rekora imza attı. Ekipler bu yılın ilk 10 ayında esrar, eroin, esrar maddesi, kubar esrar ve toz esrar gibi maddelerin içinde bulunduğu 1 ton 200 kilogram uyuşturucu madde ele geçirdi. KOM ekipleri zehir  tacirlerine en büyük darbeyi ise Nisan ayında vurdu. Aşkale'de uygulama yapan ekipler durdurdukları MAN marka çekicinin dorsesinde piyasa değeri 8 milyon 654 bin 430 EURO olan yarım ton eroin maddesi ele geçirdi.

2 MİLYON 276 BİN PAKET KAÇAK SİGARA

K
OM şube ekipleri uyuşturucu kaçakçılarının yanı sıra sigara kaçakçılarının da korkulu rüyası oldu. Gerek şüpheli araçları durduran gerekse yapılan ihbarları değerlendiren ekipler, 10 aylık dönemde 2 milyon 276 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Doğu Anadolu'dan, İç Anadolu ve Batı illerine  sigara götüren kaçakçılar en büyük darbeyi de Erzurum polisinden yedi. Ekipler bunun yanı sıra çok sayıda tarihi eser ile yaklaşık 500 adet kaçak cep telefonunu da yakalayarak önemli bir başarıya imza atmış oldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.