Bölge Haber Girişi : 02 Nisan 2010 00:01

Erzurum'a Yıldız Güreşçi Yağdı!..

Erzurum'a Yıldız Güreşçi Yağdı!..
Erzurum dört gün boyunca güreşe doyacak. Okullar arası 13-14 yaş grubu grekoromen ve serbest güreş grup birinciliği müsabakaları Erzurum'da yapılıyor. Bugün yapılan açılış törenleri ile birlikte grekoromen stil güreş müsabakaları başladı. On siklette yapı

Erzurum Ajans-Erzurum dört gün boyunca güreşe doyacak. Okullar arası 13-14 yaş grubu grekoromen ve serbest güreş grup birinciliği müsabakaları Erzurum'da yapılıyor. Bugün yapılan açılış törenleri ile birlikte grekoromen stil güreş müsabakaları başladı. On siklette yapılan güreşlere Elazığ, Gaziantep, İstanbul, Malatya, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Siirt, Şanlıurfa ve Van illerinden olmak üzere toplam 11 ilden 89 yıldız güreşçi katılıyor. Büyük çekişmelere sahne olan müsabakalar için Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılış töreni düzenlendi. Cemal Gürsel Spor Salonu'nda yapılan müsabakalar iki minderde yapıldı.

Açılış töreninde Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen ile Güreş İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu birer konuşma yaparak, Erzurum olarak böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirttiler. Tilkidöğen ve Eroğlu, grup müsabakalarına katılan tüm kafilelere başarı dileğinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.