Erzurum Haber Girişi : 23 Ocak 2013 15:08

Erzurum'da 10 bin gül ve lokum dağıtıldı

Erzurum'da 10 bin gül ve lokum dağıtıldı
Erzurum’da Mevlit Kandili sebebiyle Vuslat Derneği’nce öğle namazı sonrasında cemaate 10 bin adet gül dağıtıldı.
Erzurumajans-Erzurum’da Mevlit Kandili sebebiyle Vuslat Derneği’nce öğle namazı sonrasında cemaate 10 bin adet gül dağıtıldı. 7’den 70’e herkes metrelerce uzanan kuyruğa girerek soğuk havada gül alabilmek için bekledi.

Erzurum’da meydanlar gül kokusu ile şenlendi. Vuslat Derneği'nin düzenlediği programla Lala Paşa Camisi'nde öğle namazı çıkışında vatandaşlara Hz Muhammed’in hayatını anlatan kitapçık, gül, lokum ve CD dağıtıldı. 10 bin adet dağıtılan gül ve CD’ler için vatandaşlar soğuk havada metrelerce uzanan kuyruğa girerek bekledi. Yediden yetmişe herkesin alabilmek için uğraştığı güller için oluşturulan uzun kuyruklarda vatandaşlar dualar ederek özel günde yapılan hayırların kabul olmasını diledi.

Vuslat Derneği Başkanı Mustafa Daştan, yapılan organizasyon ile Hz Muhammed’in (s.a.s.) hatırlanması ve onu anımsatan güller dağıtılarak meydanları onun kokusu ile renklendirmeyi arzu ettiklerini dile getirdi. Dağıtılan CD ve kitapçıklar içerisinde Hz. Muhammed’in (s.a.s) hayatının anlatıldığını dile getiren Vuslat Derneği Başkanı Daştan, insanların dualarına ortak olmak istediklerini ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.