Erzurum Haber Girişi : 26 Aralık 2011 11:00

Erzurum`da 187 köy yolu ulaşıma kapandı

Erzurum`da 187 köy yolu ulaşıma kapandı
Doğu Anadolu Bölgesi`nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum`da 187 köy yolu toplamda bin 70 kilometre yol ulaşıma kapanırken İl Özel İdaresi ekipleri kapanan yolların yeniden açılması için çalışma başlattı.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Bölgesi`nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum`da 187 köy yolu toplamda bin 70 kilometre yol ulaşıma kapanırken İl Özel İdaresi ekipleri kapanan yolların yeniden açılması için çalışma başlattı.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Karadeniz üzerinden gelen yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi`nde kar yağışı etkili oluyor.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum merkez`de 6, Aşkale`de 16, Aziziye`de 6, Çat`ta 4, Hınıs`ta 20, Horasan`da 36, İspir`de 10, Karaçoban`da 7, Karayazı`da 40, Köprüköy`de 20, Narman`da 5, Pasinler`de 8, Şenkaya`da 1 olmak üzeren toplam 187 köy yolu ulaşıma kapandı. Toplam bin 70 kilometrelik ulaşıma kapanan yolların yeniden açılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince çalışma başlatıldı.
Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum`da eksi 9, Kars`ta eksi 7, Ardahan`da eksi 6, Ağrı ve Bayburt`ta eksi 3, Iğdır`da eksi 2, Erzincan`da eksi 1 derece olarak ölçüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.