Erzurum Haber Girişi : 25 Nisan 2014 22:20

Erzurum'da 3 bin porsiyon etli pilav dağıtılacak

Erzurum'da 3 bin porsiyon etli pilav dağıtılacak
Erzurum "Fairy Etli Pilav Şenliği"nde 3 bin porsiyon etli pilav binlerce kişiye bedava dağıtılacak.
Erzurumajans-Erzurum "Fairy Etli Pilav Şenliği"nde 3 bin porsiyon etli pilav binlerce kişiye bedava dağıtılacak.

Bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel Fairy Yemek Şenliği; Isparta, Antalya, Konya, Kayseri, Diyarbakır, Mardin ve Van'dan sonra 27 Nisan Pazar günü Fairy & Tema işbirliği ile Erzurum'da gerçekleşecek. "Fairy Kuru Fasulye Şenliği", "Fairy Hamsi Tava Şenliği", "Fairy Kavurma Şenliği"; "Fairy Lokma Şenliği" ve "Fairy Köfte Şenliği"nin ardından "Fairy Etli Pilav Şenliği", P&G Türkiye ev sahipliğinde düzenlenecek. 12.00 - 17.00 saatleri arasında Tema Lalapaşa şubesinde gerçekleşecek "Fairy Etli Pilav Şenliği"nde, Fairy'nin en iyi bilinen büyük boy bulaşık deterjanlarına oranla iki kat daha fazla bulaşık yıkayabilme özelliği, katılımcılar önünde test edilecek.

Erzurum'da gerçekleşecek "Fairy Etli Pilav Şenliği"nde, aşçılar tarafından hazırlanan 3 bin porsiyon etli pilav, gün boyunca binlerce kişiye ücretsiz olarak dağıtılacak. İki ay boyunca il il gezecek olan "Fairy Etli Pilav Şenliği" kapsamında 13 ilde toplam 120 bin kişiye 60 bin porsiyon etli pilav dağıtılacak.

Fairy'nin üstün performansının gözler önüne serileceği şenlik süresince katılımcılar hem lezzetli etli pilavın tadına varacaklar; hem de gün boyu gerçekleşecek etkinliklerle keyifli zaman geçirecekler.

2010'da Türkiye pazarına giren Fairy, tüketicilerin yoğun beğenisi üzerine 3 yıl gibi kısa bir sürede pazar liderliğiyle ödüllendirildi. 2012'de yılın en iyi ürünü seçilen Fairy'yi deneyen 10 kadından 9'u Fairy'yi öneriyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.