Bölge Haber Girişi : 13 Haziran 2011 01:55

Erzurum'da Bakan Akdağ'a tebrik kuyruğu!..

Erzurum'da  Bakan Akdağ'a tebrik kuyruğu!..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AKP'nin Erzurum'da yüzde 70'e yakın aldığı oy oranını değerlendirdi. Akdağ,'Bu Erzurum'u, bir Erzurum daha yapacağız. Bize destek olan herkese teşekkürler..' dedi.
Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve İl Başkanı Murat Kılıç'ın, uyumlu çalışmaları Erzurum'da tarihi bir başarı daha getirdi. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın  aradığı ilk isismlerden biriisi olan Akdağ, "Canla başla Erzurum'u, bir daha Erzurum yapmak için gayret edeceğiz" dedi.
 
12 Haziran genel seçimlerinde Erzurum'da yüzde 70'e yakın oyla 6 vekillikten 5'ini alan AKP'liler konvoy yaparak sevinçlerini yansıttılar. AKP İl Başkanlığında yapılan kutlamaya, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, milletvekili seçilen Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, İl Başkanı Murat Kılıç ve partililer katıldı.

Tebrikleri kabul eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Bütün milletvekili arkadaşlarımla canla, başla bu Erzurum'u bir daha Erzurum yapmak için başbakanımızla beraber gayret edeceğiz. Erzurumlular olarak Allah şükürler olsun hep beraber AK Partimizin, başbakanımızın arkadasında durduk. Oylarımızı artırarak yüzde 70'lik oy oranıyla Erzurum'da 5 milletvekili inşallah meclise götürüyoruz. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Bütün Erzurumumuz bizim canımızdır, ciğerimizdir. Gerçekten 8, 5 senedir dualarıyla oylarıyla öyle bir arkamızda durdular. Biz Erzurum'a ne hizmet yapsak azdır. İnşallah bu hizmetleri yapacağız" diye konuştu.
 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.