Erzurum Haber Girişi : 05 Ocak 2012 15:27

Erzurum'da bayan polisler her alana el attı

Erzurum'da bayan polisler her alana el attı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bayan polislerin her alana el attıkları gözleniyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bayan polislerin her alana el attıkları gözleniyor.

Eski polislik anlayışından uzaklaşarak takdir toplayan bayan polisler kimi zaman toplumsal olaylarda cop, kalkan ellerinde, kimi zaman da düzenlenen toplantılarda sunuculuk yaparak, sosyal etkinliklerde görev alarak objektiflere yansıyorlar.

Çoğunluğu Çevik Kuvvet şubesinde görev yapan bayan polisler, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayıp huzur ortamının bozulmaması için ellerinden gelen çabayı sarf ederken sosyal etkinliklerde de yer almaları takdir topluyor. Objektiflere kimi zaman toplumsal olaylarda jop ve kalkan ellerinde görev alırken yansıyan polisler bazen de Emniyet teşkilatınca organize edilen toplantılarda sunucu olarak, salon görevlisi olarak vatandaşların karşısına çıkıyor.

Erzurum'un Uzundere ilçesinde yaşanan HES protestolarında köylü halkının direnişine karşı kalkanlarıyla görev yapan bayan polisler, önceki gün Çocuk Şubesi tarafından sokakta çalışan çocukların topluma kazandırılması kapsamında düzenlenen SODES projesi olan "Yarınlara Emniyetle Koşuyoruz" adlı programda da sunucu ve plaket takdimin de hostes olarak görev aldılar.

Vatandaşlar bayan polislerin her alanda görev almalarının eski polislik anlayışından uzaklaşarak daha çağdaş bir polislik anlayışının yakalandığının göstergesi olduğunu belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.