Bölge Haber Girişi : 03 Eylül 2010 13:31

Erzurum'da bayram tedbirleri!..

Erzurum'da bayram tedbirleri!..
Erzurum'da halkın huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramı'nı geçirmelerini sağlamak için gerekli tedbirlerin alındığı duyuruldu.

Erzurum Ajans-Erzurum'da halkın huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramı'nı geçirmelerini sağlamak için gerekli tedbirlerin alındığı duyuruldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, halkımızın huzur ve güven ortamı içerisinde bir Ramazan Bayramı geçirmelerini sağlamak amacıyla, 4 Eylül - 11 Eylül tarihleri arasında, ildeki alış-veriş merkezleri, otogar, tren garı, camiler ve mezarlıklarda gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

Vatandaşların her türlü ihbar ve şikayetlerini, '155 polis imdat' veya Emniyet Müdürlüğünün 235 12 99 ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün 315 37 72 numaralı telefonlarına bildirebilecekleri ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Erzurum Emniyet Müdürlüğü olarak, tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, can ve mal güvenliği ile devlet güvenliğine yönelik olaylarda gösterdikleri hassasiyete teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik için öteden beri gösterdikleri duyarlığın tüm halkımıza örnek olması temennisiyle.'

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.