Bölge Haber Girişi : 27 Mayıs 2011 16:10

Erzurum'da belediyelerin örnek işbirliği!..

Erzurum'da belediyelerin örnek işbirliği!..
Belediyeler arasındaki örnek dayanışma vatandaşın hizmeti daha etkin bir şekilde almasını sağlıyor.

Erzurum Ajans-Belediyeler arasındaki örnek dayanışma vatandaşın hizmeti daha etkin bir şekilde almasını sağlıyor. Aziziye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ile Aziziye Belediyesi’nin işbirliği ve yardımlaşma içerisinde çalışmaları vatandaşa hizmet olarak yansıyor.

İlçe merkezinde ve bağlı mahalle statüsündeki köy yollarında yapılan asfalt yama çalışmasını Büyükşehir Belediyesi ile Aziziye Belediyesi işbirliği içerisinde yürütüyor. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, iki yıllık görev süresini geride bırakırken, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını ve ilçeye önemli hizmetler sunulduğunu söyledi. Dadaşkent ve Ilıca’nın en işlek caddelerinin asfaltlandığını kaydeden Başkan Cengiz, “Kış sezonunda tahrip olan mahalle statüsündeki köy yollarında ve ilçe merkezinde asfalt yama çalışmaları sürüyor. Asfaltı büyükşehir belediyesi verdi ve bahar sezonunda yollardaki hasarlar önemli ölçüde giderildi. Bu yaz döneminde de ilçemizde ciddi manada bir yol seferberliği başlatarak, asfalt sorununa kesin çözüm üretmenin gayretinde olacağız.” dedi.

BAŞKAN KÜÇÜKLER’E TEŞEKKÜR

“Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği ve dayanışma içerisinde olmamız, hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulmasını sağlamaktadır.” diyen Başkan Fatih Cengiz, şunları söyledi: “Büyükşehir belediyemiz ilçemizdeki sorumluluklarını yerine getirmesinin yanında belediyemizin yaptığı çalışmalara da katkı sunmaktadır. Şu anda Dadaşkent’te Milli Egemenlik Caddesi’nin kaldırımları yenilenmektedir. Bu çalışma ilçemizin ana caddesine çağdaş bir görünüm kazandırmaktadır. Ayrıca ilçemizde yaptığımız bir çok çalışmada da işbirliği ve dayanışma içerisindeyiz. Ben ilçemize sunduğu hizmetler ve belediyemize yaptığı katkılar içen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Küçükler’e hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.