Bölge Haber Girişi : 11 Ağustos 2011 17:32

Erzurum'da çalışıyor başarıya koşuyorlar!..

Erzurum'da çalışıyor başarıya koşuyorlar!..
Erzurum atletlerin uğuru olmaya devam ediyor. Son yıllarda Elvan Abeylegesse, Ahmet Arslan, Süreyya Ayhan, Halil Akkaş, Bekir Karayel, Adem Belir, Vedat Günen, Sedat Günen ve daha bir çok atlet Erzurum'da kamp yaparak uluslararası arenada başarıya koştu.

Erzurum Ajans-Erzurum atletlerin uğuru olmaya devam ediyor. Son yıllarda Elvan Abeylegesse, Ahmet Arslan, Süreyya Ayhan, Halil Akkaş, Bekir Karayel, Adem Belir, Vedat Günen, Sedat Günen ve daha bir çok atlet Erzurum’da kamp yaparak uluslararası arenada başarıya koştu. Son olarak Milli atletlerden Kemal Koyuncu, Almanya’da şampiyon olarak ülkemizin göğsünü kabartırken, Erzurum’da antrenman yapmanın semeresini gördü. Milli atlet Kemal Koyuncu, Almanya’nın Cuxhaven kentinde düzenlenen Ewe 2011 Atletizm yarışlarında 3:46.61’lik derecesi ile yarışı birinci sırada bitirerek, şampiyon oldu.

Milli atletin şampiyon olması Erzurum Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı da oldukça sevindirdi. Çintimar, “Kemal Koyuncu, ilimizin adeta müdavimlerinden birisi Palandöken’de uzun süre kamp yaptı. Kendisini başarılı derecesinden dolayı kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.