Bölge Haber Girişi : 26 Mart 2011 11:32

Erzurum'da genel asayiş uygulaması!..

Erzurum'da genel asayiş uygulaması!..
Erzurum'da düzenlenen "Genel Asayiş Uygulaması"nda umuma açık işyerleri denetlendi, metruk binalar arandı, kavşak ve uygulama noktalarında araçlar kontrol edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da düzenlenen "Genel Asayiş Uygulaması"nda umuma açık işyerleri denetlendi, metruk binalar arandı, kavşak ve uygulama noktalarında araçlar kontrol edildi.

Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, olası bir suç işlenmesini önleme ve taşınması yasak olan suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan planlama gereği 20.00-22.00 saatleri arasında başlayan "Genel Asayiş Uygulaması"nda 300 polis görev aldı.

Şehrin giriş ve çıkış noktaları, umuma açık yerler, metruk binalar, ana ve ara arterlerdeki trafik kavşaklarında yapılan kontrollerde 2 bin 757 şahsın Genel Bilgi Taraması yapılırken, 344 araç ve 68 umuma açık yer ekipler tarafından arandı.

Uygulamada 8 araç sürücüsüne alkollü araç kullanma ve trafik kurallarını ihlalden bin 290 lira para cezası kesildi, 1 araç trafikten men edildi.

Yol kontrollerinde ise çalıntı bir araç ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. 7 şahsın üzerinde de kesici ve delici özelliğe sahip bıçak ele geçirildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.