Erzurum Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Erzurum'da intihar girişimi

Erzurum'da intihar girişimi
Erzurum'da bir kişi, yaşadığı ailevi problemlerden dolayı inşaat halindeki 12 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Bu sırada inşaatta bulunan işçiler ise çalışmaya devam etti.
Erzurumajans-Erzurum'da bir kişi, yaşadığı ailevi problemlerden dolayı inşaat rnhalindeki 12 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Burn sırada inşaatta bulunan işçiler ise çalışmaya devam etti.

Edinilenrn bilgiye göre 29 yaşındaki Şahin Göz, yaşadığı ailevi sorunlardan dolayırn Erzurum'un Gez Mahallesi Kombina Caddesi üzerinde inşaat hakindeki 12 rnkatlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İnşaat rnhalindeki 12 katlı binanın çatısına çıkan Şahin Göz çevredekilere korku rndolu anlar yaşatırken, inşaatta çalışan işçiler ise üst katta intihar rngirişiminde bulunan şahsa aldırmadan iskele üzerinde işlerine devam rnetti. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi, itfaiye ve sağlık rnekiplerinin gelmesiyle çevrede güvenlik önlemleri alınırken, Şahin Göz rnpolis tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. Göz, çatından rnaşağıya indirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

rn Şahsın sabıkalı olduğu için iş bulamadığı, tartıştığı eşi ve iki rnçocuğunun polis tarafından sığınma evine götürülmesinin ardından rnbunalıma girdiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.