Erzurum Haber Girişi : 11 Eylül 2012 18:30

Erzurum'da kaçak sigara operasyonu

Erzurum'da kaçak sigara operasyonu
Erzurum polisi kaçak sigara operasyonlarına hız verirken son bir hafta da 30 bin paketin üzerinde kaçak sigara ele geçirildi.
Erzurum Ajans-Erzurum polisi kaçak sigara operasyonlarına hız verirken son bir hafta da 30 bin paketin üzerinde kaçak sigara ele geçirildi.

Erzurum il geneli ve ilçelerde polis, kaçak sigara satıcılarına adeta savaş açtı. Kaçak sigara nakliye ve satıcılarına yönelik hız kesmeden operasyon düzenleyen polis son bir hafta içerisinde yol uygulamaları ve işyerlerine yönelik baskınlarda 30 bin paketin üzerine kaçak sigara ele geçirdi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri dün akşam saatlerinde de Aziziye ilçesinden Erzurum merkeze gelmekte olan iki otomobili takibe aldı. Şüpheli otomobiller Atatürk Üniversitesi kavşağı kırmızı ışıklarda resmi ekiplerin yolu kesmesiyle durduruldu. Otomobilde bulunan şüpheliler gözaltına alınarak elleri kelepçelendi.
Ele geçirilen sigaralar muhafaza altına alınırken 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.