İlçeler Haber Girişi : 09 Ocak 2013 11:53

Erzurum'da kadın işçiler kar temizliğinde

Erzurum'da kadın işçiler kar temizliğinde
Erzurum’un Oltu ilçesinde belediye ve İŞKUR işbirliğince hayata geçirilen “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında işe alınan 30 kadın işçi kış şartlarına meydan okuyarak, karla mücadele çalışmasında boy gösterdi.
Erzurumajans-Erzurum’un Oltu ilçesinde belediye ve İŞKUR işbirliğince hayata geçirilen “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında işe alınan 30 kadın işçi kış şartlarına meydan okuyarak, karla mücadele çalışmasında boy gösterdi.

Cadde ve sokaklarda kar temizlik çalışması yapan kadın işçilerin çalışma azmi örnek oldu. Soğuk hava ve karlı havaya rağmen uzatılan iş akitleri nedeniyle bir hayli mutlu olduklarını belirten bayan işçiler, “Şartlar zor olmasına rağmen çalışmak zorunda olduğumuz için her türlü şart altında çalışabileceğimizi göstermek adına elimizde süpürgelerle cadde ve sokaklarda kar temizliği yapıyoruz. Ne iş olsa bayanlar olarak yapmaya hazırız. Bakmakla yükümlü olduğumuz çocuklarımız var. Hayat şartları bir hayli zor. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Oltu Belediye Başkanımız olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada ellerinde süpürgeleriyle daha önceden belirlenen cadde ve sokaklarda mesai saati boyunca kar temizliği yapan bayan işçiler, mesailerinin bitmesinin ardından işlerini yapmanın huzuru içinde evlerinin yolunu tuttu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.