Erzurum Haber Girişi : 23 Aralık 2011 12:19

Erzurum`da kar yağışı

Erzurum`da kar yağışı
Doğu Anadolu Bölgesi`nde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava yaşamı olumsuz yönde etkilerken Erzurum’da başlayan lapa lapa kar yağışı kentin cadde ve sokaklarını yeniden beyaz örtüyle büründürdü.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Bölgesi`nde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava yaşamı olumsuz yönde etkilerken Erzurum’da başlayan lapa lapa kar yağışı kentin cadde ve sokaklarını yeniden beyaz örtüyle büründürdü.

Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balkanlar üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altında olan bölgede, gece en düşük hava sıcaklığı eksi 10 dereceyle Ardahan`da ölçüldü.

Diğer illerde gece hava sıcaklıkları Erzurum`da eksi 8, Kars`ta eksi 7, Ağrı`da eksi 5, Iğdır`da eksi 4, Bayburt`ta eksi 3 ve Erzincan`da 0 derece olarak kaydedildi.
Bölgede gündüz hava sıcaklıklarının Ağrı`da eksi 3, Kars`ta eksi 1, Erzurum ve Iğdır`da 1, Ardahan`da 2, Bayburt`ta 5 ve Erzincan`da 9 derece olması bekleniyor.
Yetkililer, Erzurum`da bugün ve Cumartesi günü, Doğu Anadolu Bölgesi`nde ise pazar günü kar yağışının beklendiğini bildirdi.

Ö
te yandan Erzurum’da bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kentin cadde ve sokaklarını yeniden beyaz örtüyle büründürdü. Belediye işçileri kaldırımlarda karla mücadele çalışması başlatırken buzlanan yollarda ise çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.