Erzurum Haber Girişi : 28 Haziran 2012 15:15

Erzurum'da kürtçe küfür kavgası

Erzurum'da kürtçe küfür kavgası
Erzurum’da park meselesi yüzünden başlayan tartışmada edilen Kürtçe küfür üzerine inşaat işçileri ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Polis biber gazıyla müdahale ederek tarafları etkisiz hale getirdi.
Erzurum Ajans-Erzurum’da park meselesi yüzünden başlayan tartışmada edilen Kürtçe küfür üzerine inşaat işçileri ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Polis biber gazıyla müdahale ederek tarafları etkisiz hale getirdi.
Edinilen bilgiye göre, Karayolları üzerinde bulunan TOKİ inşaatının önüne bir otomobil park etti. Daha sonra inşaat bekçisi sürücüyü park ettiği yerden kaldırması konusunda uyardı. Bunun üzerine sürücü, otomobilde bulunan yakınları ve inşaat bekçisi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında edilen Kürtçe küfür üzerine olay büyüdü. Olaya inşaat işçilerinin de karışması üzerine taraflar birbirlerine sopa ve demirlerle saldırdı. Büyük çaplı kavgaya ilk giden polis ekibi olay yerine takviye ekipleri de çağırarak, biber gazı kullanarak kalabalık tarafları etkisiz hale getirdi. Kavgada yaralanan bazı şahıslar ambulansla hastaneye kaldırılırken, 3 kişi de gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.