Erzurum Haber Girişi : 07 Haziran 2013 15:36

Erzurum'da polise destek yürüyüşü

Erzurum'da polise destek yürüyüşü
Erzurum'da toplanan bir grup, "Polise destek, geziye köstek" pankartıyla yürüyüş yaptı.
Erzurumajans-Erzurum'da toplanan bir grup, "Polise destek, geziye köstek" pankartıyla yürüyüş yaptı.

Erzurum'da Cuma namazı sonrası Lalapaşa Camisi avlusunda toplanan yaklaşık 100 kişilik Bağımsız Müslüman Türk Gençliği üyeleri, Taksim Gezi Park'ında yaşanan olaylar sonucunda polise yapılan saldırıları protesto etti. Slogan atarak Havuz başına kadar yürüyen grup, "Polise destek, geziye köstek" pankartı açtılar.

Yürüyüş esnasında Erzurum halkı ve esnafı grubu alkışlayarak destek verdi. Grup, Havuz başı Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DİRENİŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Sen benim halkıma biber gazı sıkacaksın döveceksin öylemi o insanlar bölücü ve hainler dışında herkes demokrattik hakkını savunuyor kadınlara nasıl bıber gazı sıktıgınız ordatada Pkk yandaşlarına yapamadığınızı geleceğini doğasını ağaını korumaya çalışan ınsanlara yaptınız hıc bı yer akp çiftliği değil önüne gelen yere cami yapıyor taksime cami yapacağına ayasofyayı ibadede aç

  • hüseyin kocak 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumlu budur... dadas budur....erzurum denildiğinde tüylerin diken diken olan şehirdir çakala yer yok aramızda....