Erzurum Haber Girişi : 30 Ağustos 2012 12:00

Erzurum'da simitçiye meydan dayağı

Erzurum'da simitçiye meydan dayağı
Erzurum’da cebinden parasını yankesicilik suretiyle çarpmaya çalıştıkları simit satıcısının durumu fark etmesi üzerine toplu olarak harekete geçen kadınlar terliklerle simitçiye meydan dayağı attılar.
Erzurum Ajans-Erzurum’da cebinden parasını yankesicilik suretiyle çarpmaya çalıştıkları simit satıcısının durumu fark etmesi üzerine toplu olarak harekete geçen kadınlar terliklerle simitçiye meydan dayağı attılar.
Olay, bugün Erzurum’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin hemen bitiminde vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi Postane önünde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'dan geldikleri ve ‘Cono’ diye bilinen aile fertlerinden oldukları belirtilen kadın grubu, cadde üzerinde simit satan simitçinin cebindeki paraları yankesicilik suretiyle almaya çalıştılar. Durumun farkına varan simit satıcısı kadının birisine yumruk atarken bunun üzerine arbede yaşandı. 10 kişiye yakın kadın grubu simitçiye terliklerle toplu halde saldırırken, duruma olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti.
Darp edilen simitçi şikayetçi olurken, kadınlar gözaltına alınarak Gürcükapı Polis Merkezi'ne götürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • selcan 01 Ocak 1970 02:00

    bunlar Memelketin her tarafına dağılımışlar. Dünde trabzonda yakalanmışlar ancak nezarete işemişler . habrelerde manşet oldu.

  • mehmet taş 01 Ocak 1970 02:00

    erzurum yol geçen hanı oldu!!! ipi koparan erzurumda !!! caddeler dilenciden geçilmiyor!! buna bir diyen de yok!!! evvelden derlerdi ki! her şeyin bir şerefi var!! oki bu adiliği yapıyorsun ya el insaf simit satarak üç beş kuruş kazanmaya çalışan garibandan ne istiyorsun !!! şimdi götürürlerer karakola ifadelerini alırlar, polisler adliyeden çıkmadan bu insan görünümündeki mahluklar ellerini kollarını sallayarak çıkıp giderler!!!! ne günlere kaldık yarabbi !!