Erzurum Haber Girişi : 19 Nisan 2012 18:45

Erzurum'da tacizci tutuklandı

Erzurum'da tacizci tutuklandı
Yurt çapında cinsel taciz ve saldırı suçlarından tanınan bir kişi Erzurum'da suçüstü yakalırken, olay güvenlik kameralarına yansıdı.
Erzsurum Ajans-Yurt çapında cinsel taciz ve saldırı suçlarından tanınan bir kişi Erzurum'da suçüstü yakalırken, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Videosu İçin Tıklayınız

Edinilen bilgiye göre, yurt çapında cinsel taciz ve saldırı suçlarından tanınan Ü.B., bu kez Erzurum'da Yakutiye Araştırma Hastanesi'ni hedef olarak belirledi. Daha önce kadınlara cinsel taciz ve saldırı suçlarından bilinen şahıs, bir süre merdiven önünde bekledi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro ekipleri, şahsın hastanede görüldüğü yönündeki ihbar üzerine dar ve sıkı kot, etek ve tayt giyinen kadınları taciz ettiği ileri sürülen Ü.B.'yi yakalamak için sağlık kurumuna
o
perasyon düzenledi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda hastaneye gelen Atatürk Üniversitesi öğrencisi, tacizcinin saldırısına ikinci kata çıkarken uğradı. Üniversite öğrencisini elle taciz eden Ü.B., kızın bağırması sonrası kaçmaya çalıştı. Genç kızın bağırması üzerine hastane önünde bulunan Ahlak Büro ekipleri tacizciyi kaçarken kampus içerisinde yakaladı. Kadınları söz ve elle taciz eden Ü.B., çıkarıldığı mahkemece, "cinsel sadırı" suçundan tutuklandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.