Erzurum Haber Girişi : 28 Kasım 2012 09:30

Erzurum'da trafik kazası: 8 yaralı

Erzurum'da trafik kazası: 8 yaralı
Erzurum'un Palandöken ilçesinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Erzurum'un Palandöken ilçesinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Bugün sabah saatlerinde Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana gelen trafik kazasında; Metin Kazan yönetimindeki 25 M 0118 plakalı minibüs ile Samet Apakin yönetimindeki 06 BH 5180 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Metin Kazan, yolculardan İbrahim Özdemir, Zeki Taşdolu, Cezminur Taşdolu, Eren Taşdolu (8), Samet Apakin, Kardelen Apakin (9) ile 1,5 yaşındaki Ravza Taşdolu yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Buhara Hastanesi ve Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı.
Öte yandan, minibüsün ''Evinize gider'' yazısı bulunan tabelaya çarparak durması ilginç görüntü oluşturdu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali Koç 01 Ocak 1970 02:00

    Defaaten minibüs ve halk otobüslerinin trafik ışıkları ve kuralları hiçe saymaları yüzünden emniyete defaten şikayet etmemize rağmen nedenini anlamadığımız bir sebepten ötürü ceza-i müeyyediler uygulanmamaktadır.Bu sürücülere caydırıcı cezalar uygulanmadığı sürece daha çok kaza haberi okuruz.