Erzurum Haber Girişi : 04 Ocak 2012 15:42

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu
Erzurum polisinin Van ve İzmir polisiyle birlikte müşterek düzenlediği operasyonlarda 10 kilo esrar ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.
Erzurum Ajans-Erzurum polisinin Van ve İzmir polisiyle birlikte müşterek düzenlediği operasyonlarda 10 kilo esrar ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince yaklaşık 8 aydır yürütülen teknik ve takip çalışması kapsamında dün operasyona start verildi. Erzurum, Van ve İzmir illerindeki 10 ayrı noktada gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 10 kilo esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör, 10 adet dolu fişek ele geçirildi.

Operasyonda Erzurum'dan S.Y, C.B ve Ü.Ö, İzmir'den F.A ile Van'dan O.Ç gözaltına alındı.
"
Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "Kurulmuş bir örgütün faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, sağlamak ve nakletmek" suçlarından gözaltına alınan şahısların, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.