Erzurum Haber Girişi : 22 Kasım 2012 11:45

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

Erzurum'da uyuşturucu operasyonu
Erzurum’da polisin düzenlediği operasyonlar sonucu 104 kilo esrar maddesi ile yakalanan 2 şüpheli tutuklanırken, torbacı tabir edilen 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
Erzurumajans-Erzurum’da polisin düzenlediği operasyonlar sonucu 104 kilo esrar maddesi ile yakalanan 2 şüpheli tutuklanırken, torbacı tabir edilen 6 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince Erzurum - Bingöl Karayolu Çat uygulama noktasında düzenlenen operasyonda şüpheli iki otomobil durduruldu. Yapılan aramada 104 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüleri S.A.L. ve N.Ü., emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece “uyuşturucu ticareti yapmak ve nakletmek” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik kentte çalışmalarını sürdüren KOM ekipleri düzenledikleri 6 ayrı eş zamanlı ev baskınlarında ise 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılar bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilirken, Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Erzurum ilimiz Gavurboğan mevkiinde bulunan metruk ve harabe yerlerde temin etmiş oldukları (esrar) uyuşturucu maddeleri sokak satıcılığı yaparak piyasaya süren Kör Sebo lakaplı S.S., isimli şahıs ile birlikte hareket eden E.F, S.B, N.Y, H.G ve N.S isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilmiştir. Söz konusu şüpheliler tarafından soruşturma sürecinde 16 ayrı uyuşturucu satışı olayında içici konumda bulunan 22 şüpheli şahsa içimlik 1gram ve 2 gramlık olarak hazırlanmış, toplam 75,03 gram esrar maddesi, 1 adet extacy hap satışı gerçekleştirdikleri tespit edilmiş olup bu kapsamda uyuşturucu madde satın alan şahıslar hakkında ‘Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak’ suçundan adli işlem yapılmıştır. Uyuşturucu şebekesine yönelik planlı soruşturma kapsamında Erzurum ilimizde 6 ayrı noktada eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek uyuşturucu organizasyonunda yer alan şüpheliler olan S.S., E.F., S.B., N.Y., H.G. ve N.S. isimli 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Planlı operasyon sonucunda gözaltına alınan 6 şüpheli ‘İştirak halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, satmak ve kullanmak' suçundan sorguları neticesi bugün adli mercilere sevk edilmişlerdir.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • marlon brando 01 Ocak 1970 02:00

    narko iş başında o kör değil satır sebo :) uyuşturucunun parasından kim hayır görmüş ki bunlar hayır görsün kimse sevinmesin ben bugün yakalanmadım diye zehir aşılayanların Allah birgün belasını veriyor bu memlekette torba tutup yakalanmayan yok bırakın diyorum arkadaşlar artık bu işleri UYUŞTURUCUYA HAYIR