Bölge Haber Girişi : 04 Ekim 2010 11:42

Erzurum'dan Adıyaman'a aşk köprüsü!..

Erzurum'dan Adıyaman'a aşk köprüsü!..
Erzurum'un Oltu ilçesinde garson olarak çalışan iki kardeş, internette tanıştıkları 2 kızı birlikte kaçırarak Erzurum'da çifte düğün yaptılar.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde garson olarak çalışan iki kardeş, internette tanıştıkları 2 kızı birlikte kaçırarak Erzurum'da çifte düğün yaptılar.

Oltu ilçesinde cağ kebap salonunda garson olarak çalışan Abdurrahman(25) ve Abdurrahim(23) Keskin kardeşler internette tanıştıkları Semra ve Eser ile uzun süre ilişkilerini sürdürdüler. Telefonla devam eden arkadaşlık döneminin ardından birbirlerine aşık olan çiftler evlenmek istedi. Erzurum'un uzak olmasından dolayı ailelerinin vermeyeceğinden endişe eden çiftler birlikte kaçmaya karar verdiler. Geçtiğimiz hafta sonu Erzurum'a gelen çiftler dün akşam düzenlenen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını

birleştirdiler. Oltu'da açık alanda düzenlenen kır düğününde gönüllerince eğlenen genç çiftler renkli görüntüler oluşturdular.

Sevdalarının peşinden Erzurum'a geldiklerini söyleyen gelinler Erzurum'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Gece geç saatlere kadar süren düğünde çiftler gönüllerince eğlendiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.