Bölge Haber Girişi : 19 Mart 2011 14:13

Erzurumlu işadamından 'örnek' davranış!..

Erzurumlu işadamından 'örnek' davranış!..
Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte bazı işadamları birden Erzurum'u hatırladı. Peş peşe yaptıkları açıklamalar ile 'memleket sevdalarını' dile getiren bu örnek işadamlarından birisi de Osman Nuri Bakırcı... Kulislerde bağımsız aday olarak siyasete gireceği

Erzurum Ajans-Erzurumlu iş adamı Osman Nuri Bakırcı memleketine yatırım ve hizmet etmek için kolları sıvadı. Bakırcı, projeleriyle kentin gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi.

İstanbul, Adapazarı'nda toplam 4 bin 500 konut ve birçok yatırım yapan iş adamı Osman Bakırcı memleketi olan Erzurum'a 5 anaokulu bir tane fakülte yapmak için çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İstanbul Beylikdüzü'nde Fildişi konakları, İmranlı evleri ve Adapazarı'nda Sıla evleri projelerini tamamlayan Bakırcı, İstanbul Beylikdüzü'nde Nadide Evleri, Beylik konukları, Beylife residence ve Diyanet sen Osmanlı Evleri projesiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Bakırcı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ise Mardin Kızıltepe, Büyük Boğaziye, Sağlık Ocağı, Mardin Savur iş gören Osman ve Nuriye Bakırcı ilköğretim okulu inşaatları tamamlayarak resmi açılışlarının yapıldığını ayrıca Kars Selim Osman Nuri Bakırcı Anadolu Lisesi inşaatı, İstanbul Beylikdüzü mevkiinde Osman Nuri Bakırcı İlköğretim Okulu ve İstanbul Esenyurt'ta Hacı İshak Bakırcı Camii inşaatları halen devam ettiğini bildirdi. Bakırcı, "Biz İstanbul Adapazarı'nda yatırımlarımızı yaptıktan sonra doğunun bir çok yerine eğim ve sağlık hizmetleri vermek için yatırımlarımız oldu. Şimdide yönümüzü memleketimiz Erzurum'a yönlendirdik. Erzurum'un ileri gelen bürokrasiyle bir türlü bağdaşamadık ve onlarda bizlerin bu tür yatırımlarını çekemediler. Bizde kimseye haber vermeden gittik gerekli görüşmelerimizi yaptık. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin içerisine bir tane ek fakülte binası yaparak ayrıca 5 adet anaokulun çeşitli yerlerine ve bir lise yapmaya başlıyoruz. İstekler teklifler gelirse bizlerde buradaki birikimimizi Erzurum'a aktarmak için değişik bir lokasyonda projeler üreterek memleketimin çevresini değişerek yatırım projeleri yapacağız. Ayrıca aynı zamanda da 3 bin 4 bin kişinin iş istihdamını sağlayarak geniş çerçevede projeler yapacağız. Kars Selim ilçesinde de biliyorsunuz ki bir okulumuz var bizlere elimizden geleni doğu bölgesine yapacağız" diye konuştu. (Kaynak:İHA)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.