Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2011 17:52

Erzurumlu kadınlara buz jesti!..

Erzurumlu kadınlara buz jesti!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle, Kuruma Ait Bütün Spor Tesislerinin Kapılarını Ücretsiz Olarak Kadınlara Açacaklarını Söyledi.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, kuruma ait bütün spor tesislerinin kapılarını ücretsiz olarak kadınlara açacaklarını söyledi. Çintimar, ayrıca Kayakla Atlama Kuleleri'nde kadınlara çay ikramında bulunacaklarını belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları ücretsiz spor yapmaya davet etti. Çintımar, buz pateni salonu başta olmak üzere bütün tesislerin bir günlüğüne ücretsiz olarak kadınların hizmetine açık bulunacağını ifade etti. Çintımar, kadınların spora ilgisini artırmayı amaçladıklarına vurgu yaparak, "Kadınlarımız Yenişehir'deki Buz Pateni Salonu'nda ücretsiz paten yapabilecek. Ayrıca Türk Telekom Atlama Kuleleri'ni gezecek olan bayanlara da ücretsiz çay ikramımız olacak. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum. " dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.