Bölge Haber Girişi : 30 Mart 2010 00:00

Erzurumlu Yalçın Milli takım antrenörü oldu!

Erzurumlu Yalçın Milli takım antrenörü  oldu!
Palandöken belediye spor kulübü güreş antrenörü Abdurrahim Yalçın Kuşadasın'da yapılan Yıldızlar serbest güreş milli takım kampına davet edildi.

Erzurum Ajans-Palandöken belediye spor kulübü güreş antrenörü Abdurrahim Yalçın Kuşadası’nda yapılan Yıldızlar serbest güreş milli takım kampına davet edildi.
Türkiye Güreş Federasyonu 2010 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Serbest Güreş Milli takımı hazırlık kampı 24 Mart-25 Nisan tarihleri arasında Aydın ili Kuşadası ilçesinde yapılacak.
Palandöken Belediye spor güreş takımı antrenörü Abdurrahim Yalçın güreş federasyonu tarafından hazırlık kampına davet edilerek milli takım antrenörlüğünü görevini yerine getirmek için Kuşadası’nda yapılan kampa katıldı. Milli takım antrenörü Yalçın, “Güreş federasyonu tarafından benim milli takım hocalığı için davet edilmem hem kendim hem de palandöken belediye spor kulübümüz için onur ve gurur verici bir mutluluk ve görev olduğunu belirtmek isterim.Bende Bir Erzurumlu olarak Palandöken belediyemiz ve kulübümüz için elimden geleni yaparak milli takımımıza gereken katkıları sağlamaya çalışacağım” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.