Erzurum Haber Girişi : 10 Haziran 2020 13:00

Erzurumlular büyük sevinç yaşadı

Erzurumlular büyük sevinç yaşadı
Cumhurbaşkanı Atama Kararlarına göre 18 ile yeni vali atanırken 23 ilin valisi ise yer değiştirdi. Erzurum Valisi Okay Memiş'in ise görev yeri değişmedi.
Erzurumajans-Kararnameye göre 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapıldı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Bazı Kaymakamlar ve yüksek düzey bürokratlar vali olarak atandı. Erzurum Valisi Okay Memiş’in ise görev yeri değişmedi. Erzurumlular bu haberle büyük sevinç yaşadı.

Vali Memiş'in görevde kalmasının il için yararlı olacağını dile getiren Erzurumlular, "Valimizin turizm ve ulaştırma hizmetleri konusundaki çabalarını memnuniyetle izliyoruz. Önümüzdeki süreçte yapılan çalışmaların tamamlanmasını bekliyoruz" diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERKAN KÜÇÜK 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUM İÇİN OLMAZSA OLMAZ DEDİKLERİ ŞEY VARYA İŞTE O .SAYIN VALİM ERZURUMLU OLARAK YAPTIKLARINIZ İÇİN SİZE MİNETTARIM

  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    Valimizin maşallahı var. Otel yaptırıyor, uçuş sayısını arttırmak için çabalıyor, organize istihdam süt üretim tesisleri, tekstil fabrikaları, Tortum şelalesini yeniliyor, daha ne olsun inşallah bu işlerini bitirmeden gitmez

  • BAHATTİN KÜÇÜKUĞURLU 01 Ocak 1970 02:00

    VEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ SAYIN VALİMİZİN ÇOK YAPCAĞI İŞLER VAR ERZURUMDA KENDİSİNİN BEYANI TURİZMİ ŞELALE PERİ BACALARI DAHA NİCELERİ ARTI ÇOK ÖNEMLİ SEKMEN BEYLE İŞ İSTİHDAMI BİZ DADAŞLAR OLARAK TAKİPCİYİZ MEVLAM RAZI VE YARDIMCILARI OLSUN NOT:ERZURUMDAN TAYİNLE GİDEN BAZI VALİLERİMİZ ERZURUMA GELEN YATIRIMLARI KÇEVRE İLLERE KARADENİZE KAYDIRIYODU SN VALİM YATIRIMLARA DEVAM ARKANIZDAYIZ SAYGILAR SUNUYORUM.

  • Bayerka 01 Ocak 1970 02:00

    Çok memnun kaldım şahsen ben Valimizin en az bir yıl daha Erzurum da hizmet edecek olmasına, İçişleri bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza minnettarız bunun için

  • Aynen devam 01 Ocak 1970 02:00

    Bu adam bu şehir için veli nimettir. Çoğu Erzurumludan daha fazla Erzurum lu. Maşallah bin maşallah. Ne siyaset ne birşey sadece derdi Erzurum.

  • Ahmet tikici 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Valimizi seviyoruz Erzurum için iyi bir karar.