Bölge Haber Girişi : 27 Mart 2010 16:54

Erzurumspor'un ismi şikeye karıştı!..

Erzurumspor'un ismi şikeye karıştı!..
Antalya'da Topkapı ve Kremlin otellerinde Bursaspor Kasımpaşa, Erzurum ve İstanbulspor kulüplerinin devre arası kamplarını organize ettik. Kulüplerin iddaa'dan alacakları ücretleri bize temlik etmeleri nedeniyle kamp masraflarının ödemesini üstlendik.

Erzurum Ajans-Şike soruşturması kapsamında araştırılan İstanbulspor-Turgutluspor maçı öncesinde 9 Kasım 2009 tarihinde saat 15.05’de Erkan Ergün, İzzet Atmaca’yı arıyor. Arada şu diyalog geçiyor:
E.E: İzzet şunu yapalım cumartesi... Çarsamba öbürünü yapalım. Herkes keyfine baksın. Ben şimdi 40 milyar yurt dışından alacağım kardeşim, söz. 40 onun için, 40 çarsamba için alacağım. 40 ona versin, 40 kendi alsın biraz rahatlasın.
İ.A: Abi bu adama canlı canlı vermemiz lazım. Sen canlı geldi mi bitti bil!

‘ORTAĞIM TANJU ÇOLAK’
Türkiye’nin gündeminde ilk sıraya oturan şike soruşturmasında tutuklu sayısı giderek artıyor. Önceki gün 4, dün de 11 kişinin tutuklanmasının ardından cezaevinin yolunu tutanların toplam sayısı 15’e çıktı. Fatih Akyel’in menajeri Metin Korkmaz da nöbetçi mahkeme tarafından ceza evine gönderildi. Korkmaz, ifadesinde suçlamaları reddederek, “Biz Progol Şirketi olarak 2007-2008 sezonu devre arasında Antalya’da Topkapı ve Kremlin otellerinde Bursaspor Kasımpaşa, Erzurum ve İstanbulspor kulüplerinin devre arası kamplarını organize ettik. Kulüplerin iddaa’dan alacakları ücretleri bize temlik etmeleri nedeniyle kamp masraflarının ödemesini üstlendik. Bu organizasyonu Tanju Çolak’la beraber yaptık. Ben bu olaylara karışmadım. Buna dair belge ve telefon görüşmesi varsa bu suçlamayı kabul etmeye razıyım” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.