Spor Haber Girişi : 19 Haziran 2012 15:30

Erzurum'un Curling'te Milli gururu

Erzurum'un Curling'te Milli gururu
Curling Milli takımı hazırlık kampı Erzurum’da başladı. Buz Pateni Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Curling Arena’da start alan kamp 15-24 Haziran 2012 tarihlerinde yapılıyor.
Erzurum Ajans-Curling Milli takımı hazırlık kampı Erzurum’da başladı. Buz Pateni Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Curling Arena’da start alan kamp 15-24 Haziran 2012 tarihlerinde yapılıyor. Mecidiye Mahallesi’ndeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Curling Salonu’nda yapılan kampta 16 sporcu bulunuyor. 16 sporcunun 11 tanesi Erzurumlu sporculardan oluşurken, diğer illerden de beş sporcu yer alıyor. Curlinf Milli Takım Antrenörü Fatih Ağduman yönetiminde yapılan hazırlık kampında beş bayan 11 erkek sporcu A Milli takımda kalıcı olmak için mücadele veriyor. A Milli Curling takımının as kadrosunu oluşturan bayan ve erkek sporcularda Temmuz ayında çalışmalara dahil alacak ve yeni bir kamp dönemi başlayacak. Türkiye’nin tek curlin arenasında Milli takım Antrenörü Fatih Ağduman, sporculara yaptırdığı yorucu idmanlarla, buz üzerinde sporcularını terletiyor.

CURLİNGE ÇELİK DAMGASI

A Milli Curling takımı Seçme Hazırlık Kampı bu günlerde harıl harıl devam ederken, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Curling Antrenörü Ahmet Çelik’de Milli takım hazırlık kampına kısa sürede beş sporcu göndermenin gururunu yaşıyor. Genç Antrenör Ahmet Çelik’in çalıştırdığı Çelebispor’un bayan curlingçilerinden Semiha Konuksever, Dilşat Yıldız ve Nazan Altın’ın yanı sıra Gençlikspor’un erkek sporcularından Melik Şenol ve Nuh Nar A Milli takım seçmeleri hazırlık kampına katılmaya hak kazandı. Erzurumlu Genç Curling Antrenörünün kısa sürede merdivenleri hızlı tırmanması alkış aldı. A Milli Curling Takımı Antrenörü Fatih Ağduman, A Milli takım aday kadrosunda bulunan ve yapacakları kamplar sonunda Milli takıma seçilen sporcuların Eylül ayında Erzurum’da yapılacak olan Avrupa C Klasmanı yarışlarında ülkemizi temsil edeceklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.