Bölge Haber Girişi : 16 Temmuz 2011 14:47

Erzurum'un rakibi Galatasaray!..

Erzurum'un rakibi Galatasaray!..
U13 Türkiye Şampiyonası final müsabakalarının fikstür çekimleri Kastamonu'da yapıldi Erzurum Eğitmgücü'nün rakibi Galatasary oldu. Erzurum temsilcimiz final için bugün saat 18.00'da sahaya çıkıyor.

Erzurum Ajans-16-17 Temmuz 2011 tarihleri arasında Kastamonu'da yapılacak olan U13 Türkiye Şampiyonası final müsabakalarının fikstür çekimleri Kastamonu'da yapıldı.

Fikstür çekimine; final müsabakasına katılmaya hak kazanan Galatasaray, Adana Demirspor, Ankara Bugsaşspor ve Erzurum Eğitimgücü Spor'un yönetici ve oyuncuları katıldı.

Kura çekimlerini değerlendiren Galatasaray Teknik Sorumlusu Birkan Bozkurt, "Artık bu maçların sonuçları çok önemli değil. Önemli olan buraya kadar gelebilmekti. 4 güzide takım bu başarıyı gösterdi. Bizim için artık önceliğimiz, bu futbolcuları üst takım olan A2'ye kazandırmaktır. Gerçekten hepsi çok yetenekli ve değerli, düzgün karakterli futbolcular. Yaklaşık 2 yıldır bir arada olan devam eden bir takım. Üst takıma çıkmayı da hak ediyorlar" diye konuştu.

Fikstür çekimi, katılımcıların tutanağı imzasının ardından sona ererken, müsabakalar ve saatleri ise şöyle belirlendi:  "16 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da Adana Demirspor ile Ankara Bugsaşspor karşı karşıya gelecek. Bu maçın bitimin ardından ise saat 18.00'de Galatasaray, Eğitimgücüspor ile oynayacak.17 temmuz Pazar günü ise saat 16.00'da üçüncülük maçı, saat 18.00'de ise birincilik maçı yapılacak."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.