Kültür-Sanat Haber Girişi : 28 Ocak 2014 13:23

Erzurum'un yeni logosu taklit mi?

Erzurum'un yeni logosu taklit  mi?
Erzurum valiliği, kent için öyle bir logoya onay verdi ki... Gören; Erzurum bunun neresinde diye soruyor?
Erzurumajans-Erzurum Valiliği'nin kentin kurumsal kimliğini oluşturmak amacıyla İzmir'de faaliyet gösteren Renkli Kalem Medya Ajansı'na yaptırdığı logonun tanıtımı dün Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak tarafından gerçekleştirdi. Erzurum'u ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtacak logonun kamuoyunun beğenisine sunulmasıyla birlikte tartışmalar da başladı.

Erzurum da faaliyet gösteren reklam ajanslarının "yapamazlar" düşüncesiyle devre dışı bırakıldığı çalışmaları üstlenen Renkli Kalem Medya Ajansı'nın tasarladığı logonun birbirine benzer çok sayıda örneği ortaya çıkardı..

Markaya özgü olması gereken logonun, yurt içi ve yurt dışındaki çok sayıda şirketin logosuyla birebir benzerlikler göstermesi, herkesi hayal kırıklığına uğrattı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • RUH ADAM 01 Ocak 1970 02:00

    SELÇUKLULARDAN BERİ GELEN ÇİFT BAŞLI KARTALIMIZ ACABA VALİ BEYİ NEDEN RAHATSIZ ETTİ ULAAA BUNLAR TÜRKE EZELDEN DÜŞMAN ARKADAŞ

  • Secaattin Yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    Hilal İslam`ın sembolü dür.Bu zihniyet;Milli ve manevi değerleri adeta tahrip etmek için yemin etmiş gibi.Türk kelimesini kurum,kuruluş,şirket ve birçok alandan kaldırdıkları gibi;loga da görüldüğü üzre;hilali de,eğip bükmekle (güya Erzurum`un e si) İslam`ın sembolu hilali tahrif etme gibi,bir gayretin içindeler..

  • Salih 01 Ocak 1970 02:00

    İşiniz yok gücünüz yok dedikodu edin kimse taşın altına elini sokmasın sokanlara da karışsın erzurumu sevdiğini söyleyen ahmaklar siz bir ahmet altıparmak kadar olamadınız bu şehrin kaymağını hep başkaları yer dersiniz fakat siz hiçbirşey yapmazsınız DEDİKODUDAN başka.Bu memleket sahapsız memleket nidaları atanlar size sesleniyorum sahap olanlara sahap olmayı bırakın ortalığı karıştıracak fitnelerden kurtulun yeter siz SUSUN YETER! başka birşey istemez..

  • Yılmaz Akın 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum her zamanki gibi burnunun dibindeki değerlerin farkına varamıyoru. Şu an Türkiyenin en yetenekli 3 grafikerinden birisi olan, 2011 Kış olimpiyatlarının ve Mersin Akdeniz oyunlarının bütün grafik tasarım işlerini yapan hemşehrimiz Süleyman Fahri Kurt`u çağırsaydı Vali bey logo nasıl tasarlanır görebilirdi... Hayırlısı olsun.. Ne demiş bir Erzurum atasözü: Bizim köyün danasından öküz olmaz... Danalar ökzüleri geçti ama öküzlerin gözleri kör, kulakları sağır...

  • Baran Yılmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Yapmayın etmeyin LÜTFEN!... Sayın Vali bir şeyler yapmaya çalışıyor... Ayrıca sıkıntının ne olduğunu Erzurum halkı çok iyi biliyor. Erzurum`dan yayın yapan, bazı reklam ajanslarından beslenen haber siteleri bu haberi yapıyor.. ARKES kızar sonra :))

  • murat 01 Ocak 1970 02:00

    bize niye yaptırmadılar haberi rant haberi

  • İsmail Zeynel İNCEGİL 01 Ocak 1970 02:00

    Ya yeter artık hep aynı seneryo neden çalışan insanı sevmiyoruz.Çalısmayıda sevmiyoruz sadece konuşalım diye yaşıyoruz.Ne verdiniz ne bekliyorsunuz memleketten.Bir dönüp kaybettiklerinize bakın hep dedikodudan kacıp terk etmişler memleketmizi.Allah için çalışmıyorsak çalısana destek olalım destek olamıyorsak eleştirmeyelim.Buna yeter artık diyelim ve kaybetmek yerıne kazanalım.Gurbet te olmak çok zor memleketin kıymetini bizim gibi insanlar biliyorlar.Bari siz kaybetmeyin yaşayın

  • murat akçakale 01 Ocak 1970 02:00

    on numara olmuş twitterdan bakın yorumlara herkes beğenmiş. siz sadece eleştiri hiç birşey katmayın bu şehre. valmizin yarısı kadar sevin bu şehri yeter.