Kültür-Sanat Haber Girişi : 31 Temmuz 2013 15:36

ESAV ikibin Erzurumluya iftar verecek

ESAV ikibin Erzurumluya iftar verecek
Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma Ve yardımlaşma Vakfı ESAV 02 Ağustos 2013 te Ankara Mamak meydanında yaklaşık ikibin Erzurumlunun katılacağı bir iftar programı gerçekleştirecek.
Erzurumajans-Merkezi Ankara'da bulunan ve Türkiye'nin birkaç ilinde daha şubesi olan Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma Ve yardımlaşma Vakfı ESAV 02 Ağustos 2013 te Ankara Mamak meydanında yaklaşık ikibin Erzurumlunun katılacağı bir iftar programı gerçekleştirecek.

Konu hakkında bilgi veren ESAV başkanı Veysel Karani AKSUNGUR şöyle dedi.
''Erzurumluları bir arya getirebilme, ramazanın uhrevi havasını, birlikte teneffüs etme, yerleşik maneviyatımız ve memleket kültürümüzü devam ettirebilme adına her yıl geleneksel olarak iftar programı düzenlemekteyiz. Bu yıl da Mamak meydanında (Mamak eski Pazar yeri) 02 Ağustos 2013 te bir program düzenliyoruz. '' dedi .
Yaklaşık iki bin Erzurumlunun katılacağı iftar programı içeriği hakkında da bilgi veren

AKSUNGUR; ''İftarımızın akabinde Erzurum erkek bar ekibi sahne alçak. Çok güzel bir gösteri yapacaklar inşallah şiirler okunacak..

Türk Halk Müziği sanatçıları Muhlis KAYA, Semra ALGÜL, Nurullah AKÇAYIR ve yanık sesiyle yine Erzurum'umuzun medar-ı iftiharlarından Yıldırım BUDAK sahne alarak hemşerilerimize unutulmaz bir gece yaşatacaklar'' şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.