Erzurum Haber Girişi : 05 Haziran 2024 11:45

"Eşim ondan habersiz Artvin'e gittiğimi düşündü"

Erzurumlu Yüksel Bayram, hiç gitmediği Artvin'den aracına gelen trafik cezasını görünce şoke oldu. Bin 506 TL'lik cezaya itiraz eden Bayram, eşiyle arasının bozulduğunu belirterek, "Eşimle aram bozuldu. Ondan gizli Artvin'e gittiğimi düşündü" dedi.
"Eşim ondan habersiz Artvin'e gittiğimi düşündü"

44 yaşındaki Bayram’ın 25 DL 200 plakalı aracına 11 Mayıs tarihinde bin 506 TL para cezası kesildi. Cezanın gerekçesinin ise ‘muayenesi yapılmayan araçla trafiğe çıkma’ olduğu öğrenildi.

 

O tarihlerde Artvin’de olmadığını söyleyen sürücü, ceza yüzünden karısıyla arasının bozulduğunu ifade etti.

 

Gitmediği yerden trafik cezası yedi

 

Pusula Gazetesi'nden Melek Ahısktalı'nın haberine göre aracının muayenelerinin tam olduğu dile getiren Yüksel Bayram, “Hiç gitmediğim bir yerden trafik cezası almışım. Bu cezayı kesenlerden şikâyetçiyim. Yapılan yanlışlığı yetkililere bildirip cezanın iptali için dilekçe vereceğim. Yetkililerin bu durumlarda daha dikkatli olunmasını istiyorum” dedi.

 

“EDS görüntüleri, MOBESE veya başka hiçbir görüntü yok. Sadece ceza kâğıdı var” diyen Bayram, ne kadar düşünse de bin 506 liralık o cezanın nasıl kesildiğine akıl sır erdiremedi.  “İşlemediğim suçun cezasını niye ödeyeyim?” diye isyan eden talihsiz adam, yetkililerden yardım etmelerini istedi.

 

Eşiyle arası bozuldu

 

Artvin’den gelen cezayla hayatının şokunu yaşayan Yüksel Bayram’ın eşiyle de arası bozuldu. “Karım, ondan gizli Artvin’e gittiğimi düşündü” diyen Bayram, “Kendimi anlatmak için epey dil döktüm, hatta bir süre aramız bozuldu ama sonunda onu ikna ettim” dedi. Kaynak: Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 12 Haziran 2024 15:12

    Bu nasıl bir pısırıklık?