Türkiye Haber Girişi : 05 Nisan 2017 14:30

Eski Bakan Ekrem Ceyhun'a son görev

Eski Bakan Ekrem Ceyhun'a son görev
Devlet eski bakanlarından Erzurumlu Ekrem Ceyhun Ankara Kocatepe Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
Erzurumajans-Devlet eski bakanlarından Erzurumlu Ekrem Ceyhun Ankara Kocatepe Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazını eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz kıldırdı.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Devlet eski Bakanı Ekrem Ceyhun için dün öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Süleyman Demirel'in başbakanlığı döneminde devlet bakanlıklarında bulunan Ceyhun'un cenaze namazını kendisi gibi Erzurumlu olan eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz kıldırdı. Kocatepe camiindeki cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, eski bakanlar Necmettin Cevheri, Sümer Oral, Lütfullah Kayalar, TBMM eski Başkanları Hikmet Çetin, Bülent Arınç, eski ve yeni siyasiler katıldı.

Eski vekiller ve Yücelik'te oradaydı

Ankara Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazına Erzurum'un eski milletvekilleri Zeki Ertugay, Lütfü Esengül ile Adnan Yılmaz da katıldı Dönemin cumhurbaşkanı rahmetli Süleyman Demirel'in başdanışmanlarından Necati Güngör'ün de yeraldığı cenaze namazında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik te saf tuttu. Yücelik, Ceyhun ailesine taziye dileklerini de iletti.

Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.