Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2011 12:32

Eskrimde büyük başarı!..

Eskrimde büyük başarı!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, başarılara kaldığı yerden devam ediyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, başarılara kaldığı yerden devam ediyor.

Milli takım antrenörü olarak bir süre Erzurum’dan ayrı kalan Dayanç, Erzurum’a yine başarılı bir şekilde döndü. Tecrübeli antrenör yönetiminde Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yapılan Minikler Açık Turnuvası’na katılan ve erkekler epe yarışlarında mücadele eden Erzurumlu sporcular başarılı derecelere imza attı. İstanbul’dan Berke Güller’in birinci olduğu yarışlarda Adıyaman’dan Tolga Hazar ikinci oldu. Erzurum Gençlikspor Kulübü’nden Onur Kadıoğlu ise onlarca rakibi arasından sıyrılarak üçüncü oldu ve Erzurum’a bronz madalya kazandırdı.

Süper Minikler Yarışları’nda İstanbul’dan Aras Özölçer birinci olurken, Ankara’dan Berkin Köse ikinci oldu. Erzurum Gençlikspor Kulübü’nden Eren Arıkan üçüncü olma başarısını gösterdi.

Yeniden Erzurum’a dönen Mille takım antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Erzurum’a büyük zaferler kazandırmaya devam edeceğini belirtti. Kendilerine destek veren İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan’a teşekkür eden Dayanç, Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a bugüne kadar kendilerine sağlamış olduğu imkanlar ve destekler nedeniyle müteşekkir olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.