İlçeler Haber Girişi : 26 Kasım 2011 14:57

Esnaftan borçlulara facebook tehditi

Esnaftan borçlulara facebook tehditi
Erzurum`un Aşkale İlçesi`nde esnaf 35 yaşındaki İrfan Polat, borcunu ödemeyen müşterilerini sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden uyardı.
Erzurum Ajans-Erzurum`un Aşkale İlçesi`nde esnaf 35 yaşındaki İrfan Polat, borcunu ödemeyen müşterilerini sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden uyardı.

25 Kasım günü Facebook`a, "Polat Kuyumculuk Kuruyemiş ve Turizm şirketine borcu olup da bilerek ödemek istemeyen bazı müşterilerimiz bulunmaktadır. Bu kişiler kendilerini çok iyi bilmektedir. Eğer isimlerinin ve borç miktarının bu sayfada yayınlanmasını istemiyorlarsa en geç 1 hafta içinde ödemeleri rica olunur. Aksi takdirde kimin ne borcu var, ne zamandır ödemiyor hepsini farş (rezil) edeceğim..." diye yazdı.

70 bin liralık alacağını bu şekilde tahsil etmeyi planladığını söyleyen İrfan Polat, "Bazı müşterilerim var 1 yıl geçmesine rağmen borcunu ödemedi. Sitemlerimi yazarak onlara duyuruda bulundum. Borçluların çoğu zaten benim Facebook`tan arkadaşım. Onlara 1 hafta müddet verdim. Borcunu ödemeyenlerin isimlerini açıklayacağım. Başka çarem kalmadı. İşlerim kötü gidiyor. Paylaştığım uyarı üzerine 250 lira borcu olan arkadaş hemen getirdi. Bu yöntemin işe yarayacağını düşünüyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.