Bölge Haber Girişi : 12 Haziran 2010 14:31

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu!..

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu!..
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, bölgeyi kalkındırmanın, işsizliği gidermenin ve fukaralığın önünün kesilmesinin yolunun tarım ve

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, bölgeyi kalkındırmanın, işsizliği gidermenin ve fukaralığın önünün kesilmesinin yolunun tarım ve hayvancılığı kalkındırmaktan geçtiğini söyledi.
Erzurum'un ticaret hayatının 1940'lı yıllarda bugünkünden daha iyi olduğunu söyleyen Hınıslıoğlu, o dönemlerde şehirde 40 civarında konsolosluğun bulunduğunu, ticari hayatın da o oranda hareketli olduğunu ifade etti.
İşsizliği önlemek yada azaltmak için tarım ve hayvancılığını mutlak surette geliştirmek gerektiğini söyleyen Hınıslıoğlu, "Çünkü tarım ve hayvancılık bölgenin en büyük gelir kaynağıdır" dedi.
Hınıslıoğlu, bölgede yatırım yapacak yatırımcıdan, esnaftan bir süre vergi alınmaması gerektiğini savunarak, "Ucuz enerji, ciddi vergi indirimi ve sigorta primlerinde uygulanacak tedbirler Doğu'yu kalkındırır" diye

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.