Eğitim Haber Girişi : 04 Şubat 2014 16:40

ETÜ'de oryantasyon eğitimi

ETÜ'de oryantasyon eğitimi
Erzurum Teknik Üniversitesinde oryantasyon eğitimi düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesinde oryantasyon eğitimi düzenlendi.

ETÜ Merkezi Derslikler Binası Konferans Salonunda gerçekleşen programa ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, Genel Sekreter Doç. Dr. Bayram Şahin, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yaylalı'nın açılış konuşmasını yaptığı programda, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Bayram Şahin, üniversitenin kuruluşundan bugüne kadarki süreci değerlendirdi. 4 yıllık süreçte yapılan ulusal ve uluslararası anlaşmaları, edinilen kazanımları, öğrenciler ve personel için uygulanan politikaları detaylı şekilde anlatan Doç. Dr. Şahin, bundan sonraki süreçte ETÜ'nün hedefleri konusunda personelimizi bilgilendirdi.

Personel Daire Başkanı Abdulmuttalip Çetin de bir sunum yaparak, özlük hakları ve kurumsal yapı hakkında bilgiler verdi. Personel tarafından sorulan sorular ise Rektör Prof.Dr. Muammer Yaylalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Bayram Şahin ve Personel Daire Başkanı Abdulmuttalip Çetin tarafından yanıtlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.