Bölge Haber Girişi : 30 Nisan 2010 16:10

Evren paşa mahallesine kilit taşı!..

Evren paşa mahallesine kilit taşı!..
Yakutiye Belediyesince, Evren Paşa mahallesinin sokaklarına kilit taşı ile döşenmeye başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilit taşının ara sokaklar için tercih edildiğini belirterek, asfaltın özellikle altyapısı iyi olmayan bölgelerde sık sık söküldü

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi’nce, Evren Paşa mahallesinin sokaklarına kilit taşı ile döşenmeye başlandı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilit taşının ara sokaklar için tercih edildiğini belirterek, asfaltın özellikle altyapısı iyi olmayan bölgelerde sık sık söküldüğünü ifade ettiler.
Bu kapsamda Yakutiye Belediyesi’nce, Evren Paşa mahallesinin sokaklarının kilit taşı ile döşenmeye başlandığını kaydeden ekipler, “Çeşitli kurumlar tarafından yapılan çalışmalar, kanalizasyonlarda meydana gelen arızalar nedeniyle birçok bölgede asfalt sökülüyor. Özellikle bazı semtlerde bu sorunla sık karşılaşıyoruz. Kilit taşı, asfalttan ekonomik olduğu gibi, altyapı nedeniyle bozulacak bölgeyi yeniden yaparak sorunu çözebiliyorsunuz. Asfalt olunca bir sokak veya cadde asfaltı yenilenme gerektiriyor. Kilit taşı bu anlamda da daha kullanışlı. Evren Paşa mahallesinin tüm sokaklarına kilit taşı döşeyeceğiz, benzer semtlerde de kilit taşını tercih edeceğiz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.