Bölge Haber Girişi : 22 Ağustos 2010 02:02

Facebook aşkı için intihara kalkıştı!..

Facebook aşkı için intihara kalkıştı!..
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'da tanıştığı kız için memleketi Erzurum'dan Adıyaman'a gelen şahıs, birkaç kez görüştüğü kızın bir daha görüşmek istememesi üzerine kaldığı otel odasında kafasına dayadığı tabancayla intihara teşebbüs etti.

Erzurum Ajans-Sosyal paylaşım sitesi Facebook'da tanıştığı kız için memleketi Erzurum'dan Adıyaman'a gelen şahıs, birkaç kez görüştüğü kızın bir daha görüşmek istememesi üzerine kaldığı otel odasında kafasına dayadığı tabancayla intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, Facebook'da Adıyamanlı bir kız ile tanışan Erzurum'un Şenkaya ilçesi nüfusuna kayıtlı Hilmi Bozo (25), kızı görebilmek için Adıyaman'a geldi. Yaklaşık bir aydır Adıyaman'da olduğu söylenen ve akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen şahıs, kız arkadaşıyla iki kez görüştü. Kızın bir daha görüşmek istememesi üzerine kızın ağabeyine mesaj atarak görüşmek istediğini dile getiren şahıs, kızın ağabeyiyle bir kısa süre yüz yüze görüştü. Görüşmenin ardından ağabeyi ile tartıştığı iddia

edilen şahıs, daha sonra kent merkezinde bulunan Yolaç Otel'e yerleşti. Çarşamba günü otele yerleşen şahıs, aradan geçen 3 güne rağmen kız arkadaşından haber alamayınca bunalıma girdi.

Otel odasında kafasına dayadığı silahla intihar edeceğini '155 Polis İmdat' hattına bildiren şahıs, daha sonra odasının kapısını üzerine kilitledi. Olay yerine gelen polis ekiplerine kız arkadaşını görmek istediğini söyleyen Hilmi Bozo, kız arkadaşını bir kez görüp silahı ateşleyeceğini dile getirdi. Bunun üzerine şahsı intihardan vazgeçirmek için ikna etmeye çalışan polis ekipleri, yaklaşık 6 saat boyuncu dil döktü. Bir yandan da kız arkadaşına mesaj atan şahıs, kız arkadaşının telefonunun kapalı

olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. Ölmeyi göze aldığını belirterek, intihar edeceğini dile getiren şahıs, polis ekiplerinden su istedi. 6 saat süren ikna çabalarının ardından ikna olmayan şahıs, polis ekiplerinin uzattığı suyu almaya çalışırken yakalandı. Elleri kelepçelenerek otelden çıkartılan şahıs, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

3 gündür otelde kaldığını ve herhangi bir anormallik yaşamadıklarını vurgulayan Otel Müdürü Gürkan Karakuş, "Yaklaşık üç gündür otelimizde ikamet etmekte. Üç gündür herhangi bir anormal durumu yoktu. Bugün saat 10.00 sularında kaldığı odasından kendisi emniyeti arayarak ihbarda bulunmuş. Polislerin otelimize gelmesi üzerine biz de olayı öğrendik. Kapıyı önce biz açmak istedik ancak açmadı. Emniyet mensuplarının gelmesiyle birlikte konuşmaya başladığında biz de kız arkadaşıyla ilgili bir problem yaşadığını öğrendik" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.