Spor Haber Girişi : 03 Haziran 2020 14:15

Farmasi Çay Ağacı

Farmasi Çay Ağacı
Sağlık ve kozmetik, mutluluğun nihai maddelerinden biridir. Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da, doğal ürünlere eğilim tüm hızıyla devam ediyor.

Farmasi Ar-ge ekibi İstanbul’daki bilimsel sağlık bilgilerine ulaşarak, sağlık ve kozmetik pazarının 2024 yılına kadar 200 milyar doları aşmasını öngörüyor. Organik ürün üretiminde ekstrakte edilen molekül gerçekten doğal meyvenin tadına sahiptir ve insan sağlığı ve sağlanan refah etkileri ile doğrudan ilişkilidir. Bununla birlikte, genellikle kozmetikte yetkilendirilecek organik türetilen tek aktif olan yeşil çay ve aloevera bitkilerinin özü, insanların mental sağlığını düzene sokar. Türkiye organik  tohumlarda yağ ve çam özü bazlı  en  iyi yetiştirilmiş bitki özlerini kullanarak Türkiye’de üretilmiş ve rahatlatıcı bir kompleks önermektedir.Farmasi Ar-ge ekibi  herbisit veya böcek ilacı içermeyen sağlıklı ürünler elde etmektedir. Ve bitki materyalinin toplanmasında ve kesilmesinde el yapımı olduğu , titiz bir sap ve yaprak seçimi vardır.Ve böylece  içerikleri son derece sağlıklıdır. Farmasi şirketi ayrıca kozmetikte Çay ağacı'nın potansiyel özellikleri hakkında çok kapsamlı bir biyografik çalışma yürütmüştür. Ar-ge ekibi  tarafından ortaya konulan alternatif bir çözüm yolu ise, gençleşme açsından zengin aktif cilt hücreleri incelenerek insanda hücre gençleşme bulgularını ortaya çıkarmıştır. Bu etkilerin sağlığa yararları, Farmasi üyeleri tarafından ispatlanmıştır. Aktif hücreler;  mutlu insan profillerini   tetiklemektir. Tüketicilerin endişe duydukları ve cevaplanmayan soruları bıraktıkları bir zamanda, Pinterest sosyal ağı "evde iyi olma" ile ilgili sorgularda bir artış kaydeder. Olağandışı olmaktan çok, varoluş değerleri ile uyumlu olarak kozmetik yoluyla mutluluk ve refah arayışı, Covid-19 sonrası dönemin yeni beklentileri ile uyumlu olabilir.

Farmasi uygulama ölçümleri

Şirket, çay ağacı aktif maddesi ile zenginleştirilmiş bir krem uyguladıktan sonra elde edilen sonuçları karşılaştırmıştır. Ayrıca, bir uzman ürünü uygulayan hücrelerin yapısını analiz etti. Ölçümler, hücrelerin üzerindeki etkisinin olumlu olduğunu gösterdi. Ar-gedeki ekipler şaşırtıcı olmayan bir şekilde, kullanıcılarda mutluluk sağlandığını gözlemlediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.