Kültür-Sanat Haber Girişi : 02 Şubat 2014 12:11

Fatih Cengiz ile sinema keyfi!

Fatih Cengiz ile sinema keyfi!
Zaman zaman arkadaşlarla sinemaya gider, vizyondaki filmleri izleriz..
Erzurumajans-Vedat Refayeli'nin haberi-Zaman zaman arkadaşlarla sinemaya gider, vizyondaki filmleri izleriz.. Düğün Dernek ve Halam Geldi filmlerinden sonra dün de, methini çok duyduğumuz Ata Demirer'in 'EYVAH EYVAH 3'  filmi için bilet almıştık. Erzurum AVM'de 1 nolu salonda filmi izlemeye girmek üzereyken, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile karşılaştım. O da öğretmen arkadaşlarıyla gelmiş filme. Ne yalan söyleyeyim, onca yıl sahadayım, ilk defa bir Belediye Başkanını sinemada görüyorum. İlk defa bir başkanla beraber bir film izliyoruz. Şaşırdığımı söylüyorum. '' Ben de zaman zaman gelirim, iyi film olduğu zaman izlemeye' diyor. Bir defa bunda şaşıracak durum olmadığını söylüyor. Elimizde mısırlarımız, kuruluyoruz koltuklara. Kankilerim Ela Karasu ve Hayati Bilge de var yanımızda. Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın müthiş performansına sahne olan filmi izlemeye koyuluyoruz sonra. İzlenmeye değer, övgüyü hakeden neşeli bir film, hepimize iyi geliyor. Gülüyoruz bayağı. Sanırım en çok gülen de sevgili başkan oldu. Zira partisince bu yeni dönem için yeniden aday gösterilmeyen Cengiz için stres atması için bu film ayrıca iyi de bir fırsattı. Herhalde onu son zamanlarda böyle çok gülerken gören olmadı. İlk defa oldu. Film sonunda da çıkışta hem yürüdük, hem de sohbet ettik bir süre başkanla.. Bundan sonraki planını merak ettim, ne yapacak, ne edecek diye. O tür şeyler sordum kendisine. Henüz tam karar veremediğini sezdim başkanın. İstanbul'da ki eski işine de dönebileceğini belirtiyor başkan. 'Memuriyet de olabilir' diyor. Yeniden aday gösterimediği hususunda alınan kararı kendi hayrına yorduğunu da ifade eden başkan, o yüzden aday edilirken olduğu gibi şimdi de bir kurban keseceğini söylüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    kocamn bır 5 yılı heba ettınız tbrıkler

  • Palandöken 01 Ocak 1970 02:00

    Vedat Refayeli sen bu yalakalığı ne zaman bırakıcaksın merak ediyorum bir restourantcının bir siyasinin bir esnafın kısacası sana nerden çıkar var ise yanında olup meth etmekten başka hiç bir yazın yok.