Spor Haber Girişi : 07 Kasım 2014 13:41

Fenerbahçe'den Galatasaray'a '6-0' videosu

Fenerbahçe'den Galatasaray'a '6-0' videosu
Fenerbahçe Kulübü resmi twitter hesabı, 6 Kasım 2002 tarihinde Galatasaray'ı 6-0 mağlup ettikleri derbinin görüntülerinin yer aldığı bir video yayınladı.
Erzurumajans-Fenerbahçe Kulübü resmi twitter hesabı, 6 Kasım 2002 tarihinde Galatasaray'ı 6-0 mağlup ettikleri derbinin görüntülerinin yer aldığı bir video yayınladı.

Süper Lig'de 2002-03 sezonunun 6. haftasında, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan karşılaşma, Türk futbol tarihinin en özel maçlarından biri olarak tarihe geçti.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, hakem Mustafa Çulcu yönetiminde oynanan maçı 6-0 kazanan Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı en farklı lig galibiyetini elde etti.

Sarı lacivertli takımı tarihi farka götüren golleri Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat kaydetti.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi twitter adresinden bugün, FBTV'nin bu maç için çektiği 1 saatlik belgesel programın linkini yayınlandı.

İŞTE O TWEET


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.